고사리 버섯 들깨즙탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 5월 2일 방송한 요리 고사리 버섯 들깨즙탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

고사리 버섯 들깨즙탕

[재료] 고사리 300g, 버섯(생표고, 느타리, 팽이, 양송이버섯, 각 100g)

쇠고기(불고깃감)300g, 두부 1/2모g, 달걀 1개, 대파 80g,죽순 50g, 붉은고추 2개, 쑥갓 50g, 불린쌀 1/2C, 들깨 1/2C, 멸치육수 5C, 소금 2t,쇠고기양념: 간장 2t, 설탕 1/2t, 마늘 1/2t, 참기름 1/2t, 후추 소량

수제비 적당량

[과정]

1. 표고버섯은 기둥을 떼내어 슬라이스하고, 느타리 버섯은 밑동을 자른 후 2-3등분한다.

2. 팽이버섯과 양송이는 먹기 좋게 썬다.

3. 쇠고기는 양념 해 두고, 두부는 4*1.5*0.5cm로 썰어 놓는다.

4. 대파는 4cm로 썰어 반으로 가르고 죽순은 빗살 무늬를 살려 4*3*0.3cm로 썬다. 붉은 고추도 반으로 갈라 씨를 빼고 썬다.

5. 들깨와 불린 쌀은 육수 2C으로 갈아서 체에 밭친다.

6. 전골냄비에 버섯을 색색이 돌려 담고 양념해 둔 고기와 3의 두부를 넣은 후 나머지 육수 3C을 부어 끓인다.

7. 어느 정도 끓으면 양념한 후 5를(불린쌀과 들깨를 간 육수) 넣고 다시 끓인 뒤, 쑥갓을 살짝 올려낸다.


방송한 요리 고사리 버섯 들깨즙탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Fern mushroom purple juice

[Materials] Bracken 300g, mushrooms (green, green, top, mushroom, 100g each)

1 / 2C, perilla 1 / 2C, anchovy broth 5C, salt 2t, red pepper 2g, cucumber herb 50g, bean curd (300g), bean curd 1/2 g, egg 1, , Beef seasoning: soy sauce 2t, sugar 1 / 2t, garlic 1 / 2t, sesame oil 1 / 2t, small amount of pepper

Suitable amount of handmade

[process]

1. Remove the shiitake mushrooms and slice the mushrooms.

2. Top mushrooms and mushrooms are good to eat.

3. Season beef and cut tofu 4 * 1.5 * 0.5cm.

4. Cut the green onion 4cm into half and cut the bamboo shoot into 4 * 3 * 0.3cm using the comb pattern. Cut the red pepper in half except for the gala.

5. Rice, called perilla, is ground with 2C broth and sown on the sieve.

6. Put the mushrooms in a pan and add the seasoned meat and 3 tofu. Boil the rest of the broth 3C and boil.

7. After boiling to a certain extent, add 5 (boiled rice with the so-called rice) and boil it again, then raise the sagittarius slightly.

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