방어 간장 조림
[재료] 방어 1마리, 무 1/2쪽
[양념] 진간장 3C, 화이트와인1/2C, 청주1/2C, 생강즙3T, 미림1/2C,
후추 적당량
[과정]
1. 방어는 먹기 좋게 토막 내어 분량의 양념장에 재워둔다.
2. 무는 두껍게 반달썰기 해서 청주 넣은 물에 살짝 삶아 낸다.
3. 냄비에 방어와 무를 넣어 센 불에 올려두었다가 끓기 시작하면
약불로 줄여서 15-20분정도 조려낸다.
#####################################
Stewed soy sauce
[Ingredients] 1 defense, 1/2 side
[Seasoning] Soy sauce 3C, White wine 1 / 2C, Cheongju 1 / 2C, Ginger juice 3T, Mirin 1 / 2C,
Pepper proper amount
[process]
1. The defense is good to eat and put in a small amount of sauce.
2. Boil the rice half-moon thick and boil it in the water.
3. Put the pan and radish in the pan, put it on a fire and start boiling.
Decrease to about 15-20 minutes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.