양배추 콩나물밥
재료
불린쌀 2컵, 귀리 1컵, 양배추 3잎, 콩나물1/2봉지, 청주 1큰술, 소금약간, 생들깨 2큰술
미나리양념장 – 송송 썬 미나리 1컵, 양조간장 1/2컵, 참기름 2큰술, 고춧가루 2큰술, 다진처양고추 약간, 설탕 1/2큰술
만드는 법
1. 양배추는 굵직하게 채 썬다.
2. 생들깨는 물 1컵과 곱게 갈아 들깨즙을 낸다.
3. 냄비에 쌀을 넣고 들깨즙으로 밥물을 잡고 청주를 넣어준 후 콩나물과 양배추를 올려 밥을 짓는다.
4. 미나리 양념장에 비벼 먹는다.
방송한 요리 양배추 콩나물밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Cabbage sprouts rice
material
2 cups of rice, 1 cup of oats, 3 leaves of cabbage, 1/2 bag of bean sprouts, 1 tablespoon of sake, salt, 2 tablespoons of perilla
1 cup of parsley sauce, 1/2 cup of brewed soy sauce, 2 tablespoons of sesame oil, 2 tablespoons of red pepper powder, a little chopped red pepper, 1/2 tablespoon of sugar
how to make
1. Cut cabbage thickly.
2. Perilla crumbs a cup of water and finely chop juice.
3. Put the rice in a pan, grill the rice with the perilla juice, add the sake, and cook the bean sprouts and the cabbage.
4. Rinse on a parsley sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.