양배추 콩나물밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 1월 11일 방송한 요리 양배추 콩나물밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

양배추 콩나물밥

재료

불린쌀 2컵, 귀리 1컵, 양배추 3잎, 콩나물1/2봉지, 청주 1큰술, 소금약간, 생들깨 2큰술

미나리양념장 – 송송 썬 미나리 1컵, 양조간장 1/2컵, 참기름 2큰술, 고춧가루 2큰술, 다진처양고추 약간, 설탕 1/2큰술

만드는 법

1. 양배추는 굵직하게 채 썬다.

2. 생들깨는 물 1컵과 곱게 갈아 들깨즙을 낸다.

3. 냄비에 쌀을 넣고 들깨즙으로 밥물을 잡고 청주를 넣어준 후 콩나물과 양배추를 올려 밥을 짓는다.

4. 미나리 양념장에 비벼 먹는다.

방송한 요리 양배추 콩나물밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Cabbage sprouts rice

material

2 cups of rice, 1 cup of oats, 3 leaves of cabbage, 1/2 bag of bean sprouts, 1 tablespoon of sake, salt, 2 tablespoons of perilla

1 cup of parsley sauce, 1/2 cup of brewed soy sauce, 2 tablespoons of sesame oil, 2 tablespoons of red pepper powder, a little chopped red pepper, 1/2 tablespoon of sugar

how to make

1. Cut cabbage thickly.

2. Perilla crumbs a cup of water and finely chop juice.

3. Put the rice in a pan, grill the rice with the perilla juice, add the sake, and cook the bean sprouts and the cabbage.

4. Rinse on a parsley sauce.

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무명의 고통을 지혜로

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