삼겹살 배추찜
재료: 삼겹살, 참나물, 배추, 오이, 생강가루, 마늘가루, 소금, 후추
양념 만들기: 다양한 색의 파프리카, 청양고추, 다진 마늘, 간장, 굴소스, 레몬즙, 고춧기름, 꿀을 섞는다
1. 그릇에 참나물을 깔고 10분간 찐 배추를 올린다
2. 끓는 물에 오이를 넣고 바로 건진다
3. 오이를 찬물에 담근 후 접시에 올린다
4. 만든 양념을 배추 위에 뿌린다
5. 삼겹살에 생강가루, 마늘가루, 소금, 후추를 뿌린 후 주무른다
6. 오븐에 넣고 30분간 굽는다
7. 고기를 잘라 배추와 곁들여 먹는다
방송한 요리 삼겹살 배추찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Steamed cabbage steamed cabbage
Ingredients: pork belly, chinese cabbage, cabbage, cucumber, ginger powder, garlic powder, salt, pepper
Make seasoning: Mix various colors of paprika, red pepper, chopped garlic, soy sauce, oyster sauce, lemon juice, pepper oil, and honey
1. Put the Chinese cabbage in a bowl and raise the Chinese cabbage for 10 minutes
2. Put the cucumber in boiling water and let it dry.
3. Immerse the cucumber in cold water and put it on a plate.
4. Sprinkle the spice on cabbage
5. Sprinkle ginger powder, garlic powder, salt, pepper on the pork belly
6. Place in oven and bake for 30 minutes
7. Cut meat and eat it with Chinese cabbage
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