꼬막 비빔밥
재료: 꼬막, 톳, 미역, 쌀
양념장 만들기: 다진 달래, 청양고추, 참기름, 간장, 고춧가루, 깨소금, 액상조미료를 넣는다
1. 톳과 미역을 들기름에 볶는다
2. 쌀을 15분간 끓인 후 뜸이 들 때 톳과 미역을 넣는다
3. 삶은 꼬막을 위에 올린 후 15분간 뜸을 들인다
방송한 요리 꼬막 비빔밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Chiba Bibimbap
Ingredients: chopped, topped, seaweed, rice
Making sauce: Chongjin algae, Cheongyang red pepper, sesame oil, soy sauce, red pepper powder, sesame salt, liquid seasoning
1. Fry potato and seaweed in the wool oil
2. Boil the rice for 15 minutes, then add the red pepper and seaweed when boiling.
3. Boil the croutons on top and boil them for 15 minutes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.