마키베리 잣구리
재료: 찹쌀가루, 마키베리 분말, 설탕, 소금, 잣가루
1. 찹쌀가루 100g에 마키베리 1큰술, 설탕 1큰술, 약간의 소금을 넣어준다
2. 가루를 체에 걸러준다
3. 뜨거운 물을 부어 익반죽을 한다
4. 가루가 보이지 않을 정도로 치대어준다
5. 대추알 크기로 반죽을 떼어 조랭이떡 모양으로 빚어준다
6. 반죽을 끓는 물에 넣어 1분 정도 익혀준다
7. 익은 반죽이 떠오르면 건져낸다
8. 물기를 제거한 떡을 잣가루에 굴려준다
방송한 요리 마키베리 잣구리 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Machi Berry Patch
Ingredients: Glutinous rice flour, Makiberry powder, Sugar, Salt, Rice flour
1. Add 1 cup of glutinous rice flour, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon sugar, and a little salt.
2. Filter powder to sieve.
3. Pour hot water to make rye
4. Give the powder enough to hide the powder.
5. Peel the dough in the size of jujube eggs and shape it as a rice cake
6. Put dough in boiling water and cook for about 1 minute
7. If the ripened dough comes up, it will be saved.
8. Roll the rice cake with the water removed.
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