미숫가루 쿠키
재료: 미숫가루 1컵, 블랙커런트가루 3큰술, 다진견과류 ⅓컵, 꿀 ½컵, 소금 약간, 방망이, 체, 모양 찍기 틀
1 볼에 미숫가루와 블랙커런트가루를 섞어 체에 내린다.
2 ①에 다진 견과류와 소금 약간 꿀을 넣고 주걱으로 저은 후 비닐 봉투에 넣어 한 덩어리가 되도록 반죽한다.
3 도마에 종이 호일을 깔고 반죽 위에 위생비닐을 올려 1cm 두께로 밀어 편 후 모양 틀로 찍어 완성한다.
(남은 반죽은 다시 뭉쳐 밀어 사용한다. 모양 틀이 없다면 칼로 썬다)
방송한 요리 미숫가루 쿠키 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Cookie powder
Ingredients: 1 cup powder, 3 tablespoons of black currant powder, ⅓ cup of chopped nuts, ½ cup of honey, salt, bat, sieve, shaping frame
1 Put a mixture of powder and black currant powder on the ball and put it on the sieve.
2 ① Put nuts and salt a little honey in a plastic bag with a spatula into a plastic bag and knead to become a lump.
3 Put a paper foil on the board, put the sanitary plastic on the dough, push it 1cm thick, and finish with the shape frame.
(If you do not have a shape frame, cut it with a knife)
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