콜라비 연근 섞석박지
재료
콜라비 2개, 연근 1뿌리, 소금, 식초
양념 - 사과즙 1컵, 참치액 1큰술, 고춧가루 4큰술, 다진대파 2큰술, 다진마늘 2큰술
만드는 법
1. 연근은 껍질을 벗기고 0.5cm두께로 썰어 끓는물에 소금,
식초를 넣고 데쳐 식힌다
2. 콜라비는 껍질을 벗기고 납작납작 썰어 소금에 살짝 절인다
3. 양념을 잘 섞어 버무려 낸다.
방송한 요리 콜라비 연근 섞석박지 레시피를 참고하세요..
#####################################
Coke
material
2 cola berry, lotus root 1 roots, salt, vinegar
Seasoning - 1 cup of apple juice, 1 tablespoon of tuna juice, 4 tablespoons of red pepper powder, 2 tablespoons of chopped green onion, 2 tablespoons of chopped garlic
how to make
1. Peel off the lotus root, cut into 0.5cm thick, boiling water, salt,
Add vinegar and cool it.
2. Peel the coconut and cut it in the salt flat.
3. Mix seasoning well.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.