메밀 전병
재료
메밀가루 1컵, 배추김치 4잎, 시금치 한 줌, 건표고버섯 4개, 달걀 2개, 소금약간, 설탕 1큰술, 식용류, 참기름
만드는 법
1. 건표고는 500ml의 물에 충분히 불려 곱게 채친다
2. 표고버섯 우린 물에 메밀가루, 소금, 설탕, 달걀을 넣어 잘 섞은 후 냉장고에 30~40분정도둔다
3.시금치는 데쳐지고, 김치는 속을 털어 송송썬다
4.팬에 식용류를 두르고 김치와 표고버섯을 참기름에 볶아 시금치와 섞어둔다
5.팬에 메밀전을 부치고 4의 속을 넣어 돌돌말아 썰어 접시에 담아낸다.
방송한 요리 메밀 전병 레시피를 참고하세요..
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Buckwheat
material
1 cup of buckwheat flour, 4 leaves of cabbage kimchi, a handful of spinach, 4 dried shiitake mushrooms, 2 eggs, a little salt, 1 tablespoon sugar, edible oil, sesame oil
how to make
1. The altitude of the dryness is sufficiently diluted with 500 ml of water.
2. Shiitake mushrooms We put buckwheat flour, salt, sugar, egg in water, mix well and put in refrigerator for 30 ~ 40 minutes
3. Spinach is cooked, Kimchi is shredded and sliced
4. Fill the pan with edible oil and fry kimchi and shiitake mushrooms in sesame oil and mix with spinach
5. Pour the buckwheat flour into the pan, put the inside of the flour into 4, roll it, roll it, and put it on a plate.
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