송느버섯 해물 볶음우동
재료
송느버섯150g
생 우동(사누끼냉동우동면)1개 새우3마리 오징어1마리(작은 것으로). 홍합10개 화이트와인 2 큰 술 미니당근3알 배추 1잎, 홍 파프리카1/3개 청 파프리카1/3개 포도씨 오일 2큰 술, 다진 양파 2 큰 술 깨소금1/2 큰 술 맛 간장3-4 큰 술 마요네즈약간, 가다랑어포 약간 파슬리 다진 것
맛 간장 재료
간장6 설탕2 물엿1 다시 물 4 정종1
만드는 법
1. 송느버섯 찢어준 다음 포도씨 오일에 살짝 볶아준다
2. 새우 내장제거하고 오징어껍질제거하고 링으로 썰고 홍합 껍질을 손질하고 준비한다
3. 미니당근 길이로 1/2등분하고 배추채 한입크기로 썰고 파프리카 길이로 채썬다
4. 팬에 포도씨유 두르고 다진 양파 넣고 볶은 다음 3가지 해산물 넣고 화이트와인으로 맛을 내고 잡내도 없앤다
5. 미니당근 배추채 넣고 볶음 다음 맛 간장 넣고 데친 우동 볶은 송느버섯 파프리카 넣고 깨소금 넣어 마무리 한다
6. 환성접시에 푸짐하게 담고 마요네즈로 장식하고 가다랑어포를 올려준 다음 파슬리 뿌려 완성한다
방송한 요리 송느버섯 해물 볶음우동 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Roasted rice noodles with seafood
material
150 grams of mushroom
Raw udon (frozen noodles in Sanuki) 1 prawn 3 prawns 1 small squid. Mussels 10 tablespoons white wine 2 tablespoons mini carrots 3 cabbage 1 leaf, red paprika 1/3 green paprika 1/3 grape seed oil 2 tablespoons, chopped onion 2 tablespoons sesame salt 1/2 tablespoons flavor soy sauce 3-4 Big sake mayonnaise slightly, Bonito shell slightly Parsley chopped
Flavored soy sauce ingredients
Soy sauce 6 Sugar 2 Syrup 1 Rehydrate 4 Seeds 1
how to make
1. Tear the mushrooms and lightly oil the grape seed oil.
2. Remove the shrimp, remove the squid skin, cut into rings and trim and prepare the mussel shell
3. Half the carrots to half length, cut into bite-size pieces and chop paprika length
4. Fill the pan with grape seed oil, chopped onions, stir-fry, then add 3 seafood, taste it with white wine, and remove it.
5. Add mini carrot cabbage and stir. Then put the soy sauce flavored udon roasted shiitake mushrooms paprika, put the finish with sesame
6. Put on a chewing dish with plenty of water, decorate with mayonnaise, put up bonito fish and then sprinkle with parsley.
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