히카마 닭 수프
재료 : 히카마 300g, 닭다리 5개, 쌀뜨물 8컵, 마른 홍고추 2개, 샐러리 2대, 양파 1개, 소금 약간, 월계수 잎 3장, 통후추 10알, 무염버터 2큰술
1. 히카마는 껍질 벗겨 찜기에 쪄서 대강 입자가 있도록 으깬다.
2. 닭다리는 껍질 벗기고 씻어 칼집 넣고 냄비에 쌀뜨물을 붓고 끓으면 마른 홍고추와 월계수 잎, 통후추를 넣어 함께 푹 끓여 육수를 낸다.
3. 익힌 닭다리살은 건져 살만 바른다.
4. 샐러리는 껍질끈을 벗기고 1cm 길이로 썰고 양파는 곱게 채 썬다.
5. 냄비에 양파와 샐러리를 넣고 무염버터에 볶다가 찐 히카마를 넣고 볶은 후 준비한 닭육수를 붓고 끓인다.
6. 닭육수로 버무려진 히카마가 부드럽게 끓으면 닭다리살을 넣고 버무려 소금으로 간을 맞춘다.
방송한 요리 히카마 닭 수프 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Hikama chicken soup
Ingredients: 300 grams of Hikama, 5 chicken legs, 8 cups of rice, 2 dried red peppers, 2 celery, 1 onion, a little salt, 3 laurel leaves, 10 teaspoons, 2 tablespoons butter
1. Hikama is peeled and steamed in a steamer and crushed to make rough particles.
2. Peel the chicken skin, wash it, put the sheath, pour rice into the pan, boil it, boil the dried red pepper, laurel leaf, and pepper.
3. The meat of the chicken leg is cooked and cooked.
4. Peel the celery strips and cut them 1cm long and cut the onions finely.
5. Put onions and celery in a pan, fry them in unsalted butter, add steamed rice, stir-fry, and boil the prepared chicken broth.
6. When the Hikama is boiled gently with chicken broth, add chicken skin and mix it with salt.
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