꼬막 봄동 들깨소스 샐러드
꼬막살 1컵, 봄동 10장, 양파 1/4개, 달래 1/3타래
마요네즈 4큰술, 식초 1과1/3큰술, 설탕 1큰술, 들깨가루 4큰술, 소금 1/2작은술
1. 봄동은 2cm 간격으로 썰고 양파는 채썰어 찬물에 담가 헹궈 물기를 뺀다.
2. 달래는 깨끗이 씻어 뿌리부분은 칼 옆면으로 납작하게 만들어 4cm 길이로 자른다.
3. 소스를 혼합한다.
4. 먹기 직전에 꼬막과 달래에 소스를 넣고 고루 버무린 뒤 양파, 달래를 넣고 한번 더 버무린다.
방송한 요리 꼬막 봄동 들깨소스 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Salad with roasted sesame sauce
1 cup of mackerel, 10 cups of springtime, 1/4 of onion, 1/3 of soak
Mayonnaise 4 tablespoons, vinegar 1 and 1/3 tablespoon sugar 1 tablespoon perilla powder 4 tablespoons salt 1/2 teaspoon salt
1. Cut spring onion at 2cm intervals, cut onion, dipped in cold water, rinse and drain.
2. Wash sooty and clean. Make the root part of the knife flat on the side of the knife and cut it to 4cm length.
3. Mix the sauces.
4. Just before eating, put the sauce on the chopsticks and soothing water, add the onion and sole, and pour it once more.
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