굴 장조림
재료
굴300g, 새송이버섯 200g, 맛간장 1/2컵, 조청 2큰술, 청주 1큰술, 물 1/2컵, 홍고추 약간, 청양고추 약간, 마늘 10쪽, 편으로 썬 생간 5쪽, 참기름 1작은술, 참깨약간
만드는 법
1. 굴은 약간의 소금물에 흔들어 채반에 넣어 물기를 뺀다.
2. 냄비에 맛간장, 조청, 물, 생강을 넣고 끓인다.
3. 간장이 끓기 시작하면 썰어 놓은 새송이 버섯, 마늘을 넣고 끓이다가 새송이 버섯에 간이 들기 시작하면 굴, 홍고추, 청양고추, 참기름, 청주 순서대로 넣고 끓인다.
방송한 요리 굴 장조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Gherkin
material
Oyster 300g, mushroom 200g, 1/2 cup of flavored soy sauce, 2 tablespoons of sweet potato, 1 tablespoon of sake, 1/2 cup of water, a little bit of red pepper, a little red pepper, 10 pages of garlic, 5 pages of sesame oil, , A little sesame seed
how to make
1. Shake the oysters with a little salt water and put them in a teaspoon.
2. Taste soy sauce, sweet potato, water and ginger in a pan and simmer.
3. When the soy sauce starts to boil, add the sliced fresh mushroom and garlic, boil it, and begin to boil the fresh mushroom. Add the oysters, red pepper, red pepper, sesame oil and sake.
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