말린 도토리묵 잡채
말린 도토리묵,청홍피망,표고버섯,양파,부추,새송이버섯, 조선간장,설탕,참기름,깨
1.말린 도토리묵 불린 뒤 끓는 물에 살짝 데친다.
2.표고버섯,청홍피망,양파,새송이버섯 숨이 죽을 정도만 살짝 볶는다.
3.불려서 데친 도토리묵과 재료를 넣고 조선간장,설탕,참기름,깨를 넣고 버무려 준다.
방송한 요리 말린 도토리묵 잡채 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Dried acorn musk
Dried mushroom, blue-green pepper, shiitake mushroom, onion, leek, fresh mushroom, soy sauce, sugar, sesame oil, sesame
1. Dried dolomum is called and boiled in boiling water.
2. Shiitake mushroom, blue-green pepper, onion, mushroom mushroom Fry briefly enough to breathe.
3. Put the battered rice porridge and ingredients and add Korean soy sauce, sugar, sesame oil and sesame.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.