토마토돼지고기조림
[재료] 삼겹살(구이용) 400g, 토마토(큰 것) 4개, 마늘 1톨, 소금, 굵은 후추, 밀가루 적당량씩, 올리브오일 2T, 설탕 1T
[과정]
1. 돼지고기는 칼로 자근자근 가볍게 두드려서 1cm 두께로 4~5cm 폭으로 썬다.
1. 소금 1/2t, 후추 약간, 밀가루 순으로 전체를 뿌려 준다. 토마토는 툭툭 잘라 둔다.
2. 냄비에 올리브오일(2T)을 두르고 마늘을 넣어 볶음 다음 향이 나면 1의 돼지고기 넣고
3. 양면을 노릇노릇하게 구워 색을 낸다. 약 불에서 중불로 가면서 구워준다.
4. 돼지고기를 한군데 몰아 두고 토마토를 한쪽으로 넣는다. 소금을 조금 넣고 강불에서 5분 구워준다. 전체가 익으면 뚜껑을 덮고 약 불에서 20분 졸여준다. 후추를 뿌리고 있으면 이탈리안 파슬리를 굵게 다져 넣는다.
방송한 요리 토마토돼지고기조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Simmered tomato pork
[Ingredients] 400g of pork belly, 4 large tomatoes, 1 tall garlic, salt, thick pepper, flour, olive oil 2T, sugar 1T
[process]
1. Cut pork with a knife and tap into 4 ~ 5cm width with 1cm thickness.
1. Sprinkle the whole with salt 1 / 2t, a little pepper, and flour. Cut the tomatoes.
2. Put olive oil (2T) in a pan, add garlic, stir and add 1 pork
3. Bake on both sides to color. Bake from the fire to the medium fire.
4. Put pork on one side and put tomato on one side. Add a little salt and bake for 5 minutes. When the whole is ripe, cover it and let it burn for about 20 minutes. If you sprinkle pepper, put the Italian parsley thickly.
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