굴무침
[재료] 굴 200g, 쪽파 5줄기, 깐밤 3알, 국간장1T, 고춧가루 3T, 매실청 1T, 다진마늘 1/2T, 통깨 약간
1. 굴은 엷은 소금물에 흔들어 씻어 불순물을 제거한 후 흐르는 물에 한번 더 씻는다. 채반에 받쳐 물기를 제거해둔다.
쪽파는 4cm로 자르고 밤은 편 썬다.
2. 볼에 손질한 굴을 담고 분량의 양념재료를 넣어 무친다.
3. (2)에 쪽파와 밤을 넣어 살살 무치고 통깨를 뿌려낸다.
방송한 요리 굴무침 레시피를 참고하세요..
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Submersible
[Ingredients] Oysters 200g, 5 sides of soybeans, 3 eggs of cabbage, 1T of soy sauce, 3T of red pepper powder, 1T of plum, 1 / 2T of chopped garlic,
1. Wash the oysters by shaking them with a little salt water, remove the impurities, and wash them once more in running water. It is supported by a teabag to remove the water.
Cut the side to 4cm and cut the night.
2. Place the oysters that have been trimmed in the bowl and add some amount of seasoning ingredients.
3. In (2), put the side and the night and put out the sesame seeds slowly.
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