양배추 콥 샐러드
양배추 5잎, 양파 1/2개, 아보카도 1/4개, 방울토마토 6개, 옥수수 1컵, 삶은 달걀 2개, 블랙올리브 1컵, 베이컨 8줄, 익힌 닭가슴살 1쪽, 청오이 1/2개, 치즈 채썬 것 1/4컵
드레싱 - 올리브유 3큰술, 다진 양파 3큰술, 식초 1과1/2큰술, 설탕 1큰술, 다진 마늘 1/2작은술, 소금 1/2작은술
1. 양배추와 양파는 곱게 채썰어 찬물에 담갔다 물기를 뺀다.
2. 아보카도, 방울토마토, 삶은 달걀, 블랙올리브, 닭가슴살, 청오이는 모두 작게 깍둑썬다.
3. 베이컨은 1cm폭으로 잘라 팬에 구워 기름을 빼둔다.
3. 드레싱에 양배추와 양파를 가볍게 버무려 길쭉하고 오목한 접시에 깔고 그 위에 줄을 세워 올리브, 달걀, 청오이, 닭가슴살, 토마토, 옥수수, 베이컨, 아보카를 보기좋게 담고 위에 치즈가루를 뿌려낸다.
방송한 요리 양배추 콥 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Cabbage Cob salad
5 leaves of cabbage, 1/2 of onion, 1/4 of avocado, 6 pieces of tomatoes, 1 cup of corn, 2 boiled eggs, 1 cup of black olives, 8 lines of bacon, 1 piece of cooked chicken breast, Dog, cheese 1/4 cup
Dressing - 3 tablespoons of olive oil, 3 tablespoons of chopped onion, 1 tablespoon of vinegar, 1 tablespoon of sugar, 1/2 teaspoon of chopped garlic, 1/2 teaspoon of salt
1. Cut the cabbage and onion finely and dip in cold water.
2. Avocado, cherry tomatoes, boiled eggs, black olives, chicken breast, and blue cucumbers are all small.
3. Cut bacon 1cm wide and bake in pan to remove oil.
3. Dress the cabbage and onions lightly on the dressing, lay on an elongated concave dish, and line up on it to make olive, egg, green cucumber, chicken breast, tomato, corn, bacon and avocado.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.