가자미조림
[재료] 반건조 가자마 2마리, 청주 1/4C, 마늘고추장 6T, 물엿 2T, 매실청 2T, 쪽파 송송 썬 것 약간, 실고추 약간, 통깨 약간
1. 반건조 가자미는 흐르는 물에 한번 씻은 후 키친타올로 물기를 제거한다.
2. 찜통에 김이 오르면 면보를 깔고 그 위에 1의 가자미를 올려 15분 정도 찐다. (껍질 부분이 위로 오도록 올린다)
3. 분량의 마늘고추장, 물엿, 매실청을 섞어 양념장을 만든다.
4. (2)의 가자미를 접시에 담는다. 3의 양념장을 윗면 바른다.
5. 쪽파와 실고추, 통깨를 뿌려 낸다.
방송한 요리 가자미조림 레시피를 참고하세요..
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Simmered flounder
[Ingredients] Semi-dry potatoes 2, Cheongju 1 / 4C, garlic paste 6T, syrup 2T, plum chew 2T,
1. Semi-dry flounder is washed once in flowing water and then removed with a kitchen towel.
2. When steaming steaming steamer, put a cotton swab and put 1 flour on it and steam it for 15 minutes. (Raise the shell to the top)
3. Garlic paste a small amount of garlic paste, syrup, and plum tea to make a sauce.
4. Place the flounder (2) on a plate. 3 tops of sauce.
5. Sprinkle with safflower, red pepper and sesame.
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