피를 맑게 하는 미나리 들깨 전골
재료: 두부 1모, 묵은지 1/3포기, 애호박 1/2개, 당근 1/4개, 미나리 1/2단, 된장 1큰술, 국간장 약간, 소금 약간, 들깨가루 반컵,
채소육수: 뿌리째 반으로 자른 양파, 파, 마늘, 무를 넣고 끓인다
1. 두부는 막대 모양으로 썰어 기름을 두르고 소금으로 간을 해 노릇하게 구워준다
2. 애호박, 당근을 썰어 넣는다
3. 묵은 김치를 씻어 넣어준다
4. 채소 육수에 된장을 풀어 끓여준다
5. 들깨 가루를 채소 육수에 개어 놓는다
6. 소금보다는 국간장으로 간을 맞춘다
7. 채소가 익어가면 개어놓은 들깨가루를 넣는다
8. 한소끔 끓어오르면 미나리를 얹어낸다
방송한 요리 피를 맑게 하는 미나리 들깨 전골 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Buttercups to clear blood
Ingredients: 1 cup of tofu, 1/3 cup of mackerel, 1/2 cup of zucchini, 1/4 of carrots, 1/2 cup of buttercups, 1 tablespoon of miso, soup of soy sauce,
Vegetable broth: boil with onion, parsley, garlic, and radish cut in the root half.
1. Cut the tofu into sticks, add oil and salt, and bake gently
2. Slice the zucchini and carrots.
3. Wash the old Kimchi
4. Boil soybean paste in vegetable broth
5. Put the perilla powder in the vegetable broth.
6. The liver is made from soy sauce rather than salt.
7. When the vegetables are cooked, add the perilla powder
8. When it boils, it puts buttercups
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