오이 방울토마토 피클
재료 : 오이 3개, 방울토마토 30개
피클물 : 물 3컵, 설탕 2컵, 피클링스파이스 5T, 청양고추 1개, 월계수 잎 2장, 식초
1. 오이 3개는 한입 크기로 자르고 방울토마토 30개는 데친 후 껍질을 벗긴다
2. 손질한 오이와 방울토마토를 소독한 유리병에 담는다
3. 냄비에 물 3컵, 설탕 2컵, 피클링스파이스 5T, 청양고추 1개, 월계수 잎 2장을 넣고 끓인다
4. 마지막으로 식초를 부어 완성한 피클물을 병에 넣고 숙성시킨다
방송한 요리 오이 방울토마토 피클 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Cucumber drop tomato pickle
Ingredients: 3 cucumbers, 30 tomatoes
Pickled water: 3 cups water, 2 cups sugar, pickle spice 5T, 1 cheongyang red pepper, 2 laurel leaves, vinegar
1. Cut three cucumbers into bite-sized pieces. Pour 30 tomatoes and peel them.
2. Place the trimmed cucumber and drop tomato in a sterilized glass bottle.
3. Add 3 cups of water, 2 cups of sugar, 5 tsp of Pickling Spice, 1 chili pepper and 2 laurel leaves to the pot.
4. Finally, pour the vinegar into the bottle and mature it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.