닭고기와 캐슈넛의 달콤매콤볶음 (고추오일 활용 요리)
[재료]
닭다리살 1장 250g,
A: 소금 1/3t, 후추 약간, 술 1T, 간장 1/3t,
계란 1/2개, 옥수수전분 적당, 기름 1T, 흰파다짐 8cm, 생강 1/2개,
산초가루 적당, 튀긴 캐슈넛 30g, 고추 8g,
B:설탕 1 1/2T, 간장 2T, 식초 1T, 청주 1T, 물전분 1T, 후추 약간, 조미스프 적당
[과정]
1. 닭다리살은 껍데기를 벗겨 1.5cm각으로 썬다.
2. A의 조미료로 밑간을 한다.
3. 마른 고추는 툭툭 잘라 꼭지를 제거하고 반 갈라 씨를 제거한다.
4. 파는 1cm로 짧게 어슷썰고 생강은 채썬다.
5. 2에 조미로 B를 넣고 잘 섞는다.
6. 냄비에 고추기름을 2T 두르고 닭다리살을 넣어 살짝 볶는다.
7. 산초가루를 넣고 다시 볶는다.
8. 파, 생강을 넣는다.
9. 10분정도 뒤 향이 나면, 불을 강하게 한 다음 볶는다.
10. 튀긴 캐슈넛을 넣어 마무리한다.
방송한 요리 닭고기와 캐슈넛의 달콤매콤볶음 (고추오일 활용 요리) 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Chicken and cashew nuts stir-fried (pepper oil)
[material]
One chicken leg 250g,
A: 1 / 3t of salt, a little black pepper, 1T of sake, 1 / 3t of soy sauce,
1/2 egg, corn starch, 1T of oil, 8cm of white radish, 1/2 of ginger,
Sancho powder suitable, fried cashew nut 30g, pepper 8g,
B: sugar 1 1/2 T, soy sauce 2 T, vinegar 1 T, sake 1 T, water starch 1 T, pepper slightly,
[process]
1. Remove chicken skin from the shell and cut into 1.5cm square.
2. Make seasoning with A seasoning.
3. Cut the dried red pepper, remove the faucet, and remove the Banggara seed.
4. Shortly slice the beef 1cm long and chop ginger.
5. Add seasoning B to 2 and mix well.
6. Put 2T of chili oil in pan and put chicken skin fry and lightly fry.
7. Put chili powder and fry again.
8. Put the wings and ginger.
9. If you turn back for about 10 minutes, make the fire strong and then fry.
10. Finish with fried cashew nuts.
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