표고 당근 잡채
재료 : 불린 표고버섯 3장, 당근 1/2개, 양파 1/2개, 부추 60g. 당면 100g
표고양념 - 간장 1/2큰술, 설탕 1/4작은술, 참기름 1작은술
소스 - 식초 4큰술, 설탕 3큰술, 소금 1/2작은술, 참기름 1큰술, 연겨자 1/2큰술, 다진 마늘 1큰술
만드는 법 :
1. 간장, 설탕, 참기름으로 표고를 양념하기
2. 포도씨유를 팬에 두르고 표고를 볶기
3. 볶은 표고를 식혀주기
4. 연겨자, 설탕을 넣고 으깨기
5. 식초, 다진 마늘, 간장, 참기름, 소금을 넣어 드레싱을 만들기
6. 당면을 삶은 뒤 찬물에 헹궈 가볍게 볶기
7. 볶은 표고에 당면을 넣기
8. 당근, 부추, 양파를 넣어 버무리기
방송한 요리 표고 당근 잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Carbohydrate
Ingredients: 3 shiitake mushrooms, 1/2 carrot, 1/2 onion, 60 g leek. 100g per serving
1 tablespoon soy sauce - 1 tablespoon sugar, 1/4 teaspoon sugar, 1 teaspoon sesame oil
Sauce - 4 tablespoons of vinegar, 3 tablespoons sugar, 1/2 teaspoon salt, 1 tablespoon sesame oil, 1/2 tablespoon chopped mustard, 1 tablespoon chopped garlic
how to make :
1. Seasoned with soy sauce, sugar, sesame oil
2. Fill the grape seed oil in the pan and stir the elevation.
3. Cool roasted elevation
4. Put mustard, sugar and crush
5. Making vinegar, chopped garlic, soy sauce, sesame oil, put salt and dressing
6. After boiling, rinse in cold water and lightly stir
7. Put the bean paste on roasted elevation
8. Put carrots, leeks and onions together
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