어묵 곤약 메추리알 조림
재료
곤약 80g, 사각어묵 5장, 깐 메추리알 10알, 맛간장, 올리고당
만드는 법
1. 곤약과 어묵을 적당한 크기로 썰어주고 깐 메추리알10알을 준비한다.
2. 맛간장 1컵(소주컵)과 올리고당 2큰술을 넣고 색깔이 진해질 때까지 10분 정도 끓인다.
3. 기호에 따라서 편썬 마늘이나 당근을 넣어준다 (*생략해도 됨)
방송한 요리 어묵 곤약 메추리알 조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fishbowl Konnyaku quail eggs simmered
material
Konjac 80g, square fish cakes 5 pieces, 10 quail eggs, taste soy sauce, oligosaccharides
how to make
1. Cut the konnyaku and fish paste to the appropriate size and prepare 10 quail eggs.
2. Taste 1 cup of soy sauce (shochu cup) and 2 tablespoons of oligosaccharide and boil for about 10 minutes until the color becomes dark.
3. Put the garlic or carrots in accordance with the symbol (* may be omitted)
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