다시마 미역귀 튀각
재료
다시마(미역귀) 150g, 설탕2큰술, 식용유
만드는 법
1. 다시마(미역귀)에 묻은 하얀가루를 키친타올이나 행주로 닦아준다.
2. 먹기좋은 크기로 잘라준다.
3. 프라이팬에 식용유를 넉넉히 붓고 달궈준다.
4. 다시마(미역귀)를 3~4초간 튀겨 바로 건져준다.
5. 키친타올로 기름을 빼준 다음 기호에 따라 설탕을 뿌려 섞어준다.
방송한 요리 다시마 미역귀 튀각 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Kelp Imperial Dip
material
Seaweed 150 grams, 2 tablespoons sugar, edible oil
how to make
1. Wipe the white powder from the kelp with a kitchen towel or cloth.
2. Cut to a good size to eat.
3. Pour enough cooking oil into the frying pan and let it warm.
4. Fry the kelp for 3 to 4 seconds.
5. Remove the oil with a kitchen towel and mix with sugar according to the mark.
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