마늘 고추장소스 닭 날개튀김
재료
닭 날개 15개 ,전분1컵, 청주 300ml, 적양파1개, 마늘5개, 생강즙, 실파조금 약간
소금 후추 카놀라유
소스 재료
마늘 15개, 고추장4큰 술, 쌀 조청6큰 술, 핫소스1큰 술, 물 400ml, 청주100ml
조리방법
1 닭 날개를 청주, 양파 분량의 반, 마늘을 믹서에 갈고
소금 후추 생강즙을 섞은 것에 버무려 숙성시킨다.
2 소스 팬에 분량의 물을 붓고 마늘을 약간 굵게 다져 끓이다가
고추장 조청을 넣고 다시 끓으면 청주를 부어 잡냄새를 제거하고
농도를 잡은 뒤 핫소스를 넣고 마무리한다.
3 숙성시킨 닭날개의 물기를 제거하고 마른전분을 입히고 165도에 튀긴다.
4 남은 양파를 얇게 채 썰어 완성접시에 깔고 튀긴 닭을 놓은 뒤
그 위에 마늘 고추장 소스를 뿌리고 실파를 썰어 뿌려준다.
방송한 요리 마늘 고추장소스 닭 날개튀김 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Deep-fried chicken wings with garlic paste
material
15 wings of chicken, 1 cup of starch, 300ml of sake, 1 red onion, 5 garlic, ginger juice,
Salt pepper canola oil
Source material
15 garlic, 4 large spirits of red pepper paste, 6 large spirits of rice, 1 large spirits of hot sauce, 400 ml of water, 100 ml of sake
How to cook
1 Chicken wings, half of the onion, grind garlic into the mixer
It is aged by mixing with salt, pepper and ginger juice.
2 Pour a small amount of water into the sauce pan and boil garlic slightly.
Put the red pepper paste and boil again, pour the sake to remove the smell
Take the concentration and finish with hot sauce.
3 Remove the moisture from the aged chicken wings, cover with dried starch, and fry at 165 degrees.
4 Slice the remaining onions into thin slices, place them on a finished plate, place the fried chicken
Sprinkle with garlic, red pepper sauce and chopped on top.
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