팥 크림치즈 고구마 카나페
재료 : 팥, 크림치즈, 레몬즙, 고구마
만드는 법
1. 삶은 팥은 곱게 으깨준다
2. 으깬 팥에 크림치즈를 부드럽게 섞는다
3. 으깬 팥에 레몬즙을 넣는다
4. 고구마는 깨끗이 씻어 껍질째 7mm 두께로 동그랗게 썰어준다
5. 팬에 기름을 약간 두르고 고구마를 앞뒤가 노릇하게 색을 내고 불을 줄여 익혀준다
6. 구운 고구마 위에 팥 크림치즈를 한 수저씩 얹어 낸다
#####################################
Red bean cream cheese sweet potato canape
Ingredients: red beans, cream cheese, lemon juice, sweet potatoes
how to make
1. Boiled beans are crushed finely
2. Mix creamy cheese gently with mashed red beans
3. Put lemon juice in mashed red beans
4. Wash the sweet potatoes thoroughly and cut them into 7mm thick rings.
5. Put a little oil on the pan and turn the sweet potato back and forth to color and cook it.
6. Put a spoonful of creamy red on top of baked sweet potatoes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.