표고 춘권 튀김
재료
불린 표고버섯 10장, 당근 100g, 양파 1/2개, 부추 50g, 춘권피 사각 큰 것 15장
표고 밑 양념 - 간장 1/2큰술, 설탕 1/4작은술, 참기름 1작은술
양념
다진 마늘 1작은술, 다진 생강 1/2작은술, 소금, 후추 약간
부추는 4cm 길이로 자르기
표고버섯은 불린 뒤 채 썰기
양파와 당근도 곱게 채 썰어 준비하기
간장, 설탕, 참기름으로 양념 만들기
양념에 썰어 놓은 표고버섯 버무리기
팬에 식용유를 두르고 마늘, 생강으로 향 내기
표고버섯, 당근, 양파 넣고 볶기
불을 끈 뒤 썰어 놓은 부추 넣고 한번 휘두르기
춘권피 중앙에 한 김 식힌 소를 넣고 돌돌 말아주기
말아놓은 춘권 양 옆 매듭짓기
170도의 기름에 춘권을 바삭하게 튀기기
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Tempura spring roll fried
material
10 shiitake mushrooms, 100 g of carrot, 1/2 onion, 50 g of leek,
- 1 tablespoon soy sauce, 1/4 teaspoon sugar, 1 teaspoon sesame oil
seasoning
1 teaspoon minced garlic, 1/2 tsp minced ginger, salt, pepper a little
Leek cut to 4cm length
Shiitake mushrooms are chopped and shredded
Prepare onions and carrots by slicing them nicely
Seasoning with soy sauce, sugar, sesame oil
Sliced shiitake mushrooms in sauce
Fry the pan with cooking oil and sprinkle with garlic and ginger
Add shiitake mushrooms, carrots and onions and fry them
Turn off the fire and put the sliced leek and wield it once
Put a chilled cow in the middle of spring and roll it
Knotting on both sides of spring rolls
Crisp spring roll with 170 degrees of oil
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