바삭 감자칩
감자 2개 , 소금약간, 옥수수 유
1.껍질 벗긴 감자는 감자칼로 껍질 벗기듯 잘라 낸다
2.찬물에 담가 전분을 빼주고 체에 받쳐 물기를 뺀다
3.튀김용 냄비에 감자를 넣고 기름을 넣고 불을 켜 튀겨준다
4.색이 나면 살짝 저어 주고 한번 더 튀긴 뒤 건기고 식기전 소금 뿌려 준다.
방송한 요리 바삭 감자칩 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Crispy potato chip
2 potatoes, a little salt, corn oil
1. Peeled potatoes are peeled off with a potato knife
2. Immerse in cold water to remove starch, hold it against the sieve and drain it
3. Put potatoes in a frying pan, add oil, and lightly fry.
4. After coloring, lightly stir, fry once more, dry, and sprinkle with salt before cooking.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.