낙지볶음
[재료]
낙지, 우둔살, 바지락, 무, 양파, 대파, 채소육수, 매운 양념장, 매실청, 새우젓,
고춧가루, 맛간장, 생강즙, 참기름, 후추,
[과정]
1. 매운 양념장에 매실청, 새우젓, 고춧가루, 맛간장, 생강즙, 참기름을 넣는다
2. 얇게 썬 우둔살에 다진마늘, 맛간장, 참기름, 후추를 넣고 버무린다
3. 밀가루와 소금으로 씻은 낙지를 먹기 좋게 썬다
4. 냄비에 양념해둔 우둔살, 삶은 무, 양파, 바지락, 대파, 청주, 채소 육수를 넣는다
5. 끓기 직전에 낙지를 넣고 취향에 맞게 양념장을 넣고 미나리를 넣는다
방송한 요리 낙지볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried octopus
[material]
Octopus, rump, clam, radish, onion, green onions, greens, spicy sauce, plum,
Red pepper powder, taste soy sauce, ginger juice, sesame oil, pepper,
[process]
1. Add plum sauce, shrimp, red pepper powder, flavored soy sauce, ginger juice, and sesame oil to a spicy sauce
2. Put sliced garlic, soy sauce, sesame oil, and black pepper in a rump.
3. Cut the octopus washed with flour and salt well
4. Put seasoned rump, boiled radish, onion, clove, green onion, sake, vegetable broth in pan.
5. Immediately before boiling, add the octopus, add the marinade to suit your taste, and add the buttercup
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