곤드레 들깨 볶음
재료
말린 곤드레 한줌, 들기름 2T, 참기름 반스푼, 조선간장 2T, 마늘 1T, 들깨가루 2T, 대파 반 뿌리
만드는 법
1. 말린 곤드레를 따뜻한 물에 2시간 정도 불린 후 중간불에 3~40분간 뚜껑을 덮고 삶는다. 불을 끄고 3~4분 정도 식혔다 찬물에 헹궈 물기 제거한다.
2. 들기름을 팬에 두르고 마늘 한 스푼을 넣고 달달 볶는다.
3. 나물에 조선간장, 올리고당 넣고 익을 정도로 볶은 후 들깨를 넣어 한 번 더 볶는다.
4. 참기름 1큰술을 넣고 깨를 뿌려준다.
방송한 요리 곤드레 들깨 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried radish with radish
material
Dried ghdra handful, Perilla oil 2T, Sesame oil half-spoon, Chosun soy sauce 2T, Garlic 1T, Perilla powder 2T,
how to make
1. Dried ghidrons are warmed in water for 2 hours, then cover the middle fire for 3 to 40 minutes and cover. Turn off the fire and cool for 3-4 minutes. Rinse in cold water to remove water.
2. Put the oil on a pan and add a spoonful of garlic and fry dalyeoseo.
3. Add soy sauce, oligosaccharide to the herb and roast it enough to cook. Then add the perilla and fry one more time.
4. Add 1 tablespoon sesame oil and sprinkle sesame seeds.
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