황태포 고추장 무침
재료
황태채 50g, 식용유 1큰술, 참기름 1큰술
양념장:고추장 3큰술, 간장 1큰술, 고추가루 1큰술, 설탕 2작은술, 물엿 3큰술, 청주 1큰술,
마늘 2작은술, 통깨 1큰술
만드는 법
1. 황태채는 먹기 좋은 크기로 찢어 물을 살짝 뿌린다.
2. 식용유와 참기름을 섞어 황태채에 넣어 버무린다.
3. 분량의 양념을 섞어 북어 황태채에 골고루 버무려준다.
방송한 요리 황태포 고추장 무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Hwang Taekpo hot pepper paste
material
Hwang Tae Chae 50g, cooking oil 1 tablespoon, sesame oil 1 tablespoon
Seasoning: 3 tablespoons of hot pepper paste, 1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon of chili powder, 2 tablespoons of sugar, 3 tablespoons of syrup, 1 tablespoon of syrup,
2 tsp garlic, 1 tsp sesame
how to make
1. Hwang Tae-chae tears to a good size and sprinkles water slightly.
2. Mix edible oil and sesame oil and put them in Hwangtaegae.
3. Mix a small amount of seasoning and bake Hwang Tae-chae.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.