멸치 견과류 볶음
재료
중멸치 200g(세 줌), 견과류 150g(한 줌), 식용유 (반 컵), 설탕 2큰술, 물엿 2큰술, 다진마늘 1큰술,
생강 1/2큰술, 고추장 2큰술, 물1/4컵, 고춧가루1큰술, 간장1큰술, 매실액1큰술, 고추씨1큰술,
마요네즈 1큰술
만드는 법
1. 멸치는 채로 받쳐 잔가루를 털어준다.
2. 프라이팬에 기름 없이 1~2분간 멸치와 견과류를 볶는다.
3. 식용유 끓기 시작하면 멸치를 넣고 튀긴다. 거품이 생기기 시작하면 건져준다.
4. 식용유 두르고 분량의 양념 넣어 끓인다.
5. 양념이 끓으면 불을 줄이고 견과류와 멸치를 넣고 버무린다.
방송한 요리 멸치 견과류 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried anchovy nuts
material
200g of anchovy, three tablespoons of nuts, 150g of nuts, half a cup of cooking oil, 2 tablespoons of sugar, 2 tablespoons of syrup, 1 tablespoon of chopped garlic,
Ginger 1/2 tbsp, red pepper paste 2 tbsp, water 1/4 cup, red pepper powder 1 tbsp, soy sauce 1 tbsp, plum liquor 1 tbsp, red pepper seeds 1 tbsp,
1 tablespoon of mayonnaise
how to make
1. The anchovies are held back and the grits are shaken.
2. Fry anchovies and nuts in a skillet for 1-2 minutes without oil.
3. When you start cooking oil, put anchovies and fry. When bubbles begin to develop, they are rescued.
4. Add the cooking oil and add the seasoning and simmer.
5. When the sauce is boiled, reduce the fire and put nuts and anchovies.
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