달맞이꽃종자유 버섯 두부 샐러드
재료
쌈야채 3종류, 두부 1/2모, 느타리버섯 한줌, 소금 약간, 후추 약간
드레싱:간장2큰술,고추기름 1/2큰술, 달맞이꽃종자유 3큰술, 유자청 1큰술, 레몬즙 2큰술
만드는법
1. 쌈야채는 씻어 물기를 빼고 한 입 크기로 썬다
2. 두부는 깍둑썰기해서 끓는 물을 부어 씻어둔다
3. 느타리버섯은 기름을 두르지않은 팬에 볶아서 소금, 후추를 뿌려 식혀둔다
4. 접시에 채소, 두부, 버섯을 섞어 담는다
5. 드레싱을 잘 섞어 먹기 직전에 4위에 뿌려낸다
방송한 요리 달맞이꽃종자유 버섯 두부 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Evening primrose oil mushroom tofu salad
material
3 kinds of wrapped vegetables, half of tofu, half of mushroom, a little salt, pepper a little
Dressing: soy sauce 2 tablespoons, pepper oil 1/2 tablespoon, evening primrose oil 3 tablespoons, citron 1 tablespoon, lemon juice 2 tablespoons
how to make
1. Wash the vegetables and remove the water and cut into one size
2. Cut tofu and pour boiling water and wash it.
3. Oyster mushrooms are roasted in oil-free pan and sprinkled with salt and pepper.
4. Add vegetables, tofu and mushrooms to the dish.
5. Mix the dressing well and sprinkle it on the 4th place just before eating.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.