달맞이꽃종자유 달래 무침
재료
달래 1묶음, 양파 1/4개, 홍고추 1개, 간장 4큰술, 설탕 1/2작은술, 식초 3큰술, 고춧가루 1큰술, 달맞이꽃종자유 2큰술, 다진청양고추 1큰술, 깨 1큰술, 구운김과 밥
만드는법
1. 달래는 뿌리 쪽 흙을 잘 떼어내며 씻어 물기를 빼고 3~4cm길이로 자른다
2. 홍고추는 반을 갈라 얊게 채썰고, 양파도 곱게 채썬다
3. 식초에 설탕을 녹인 후 간장,고춧가루,달맞이꽃종자유,청양고추,깨 잘 섞는다.
4. 먹기 직전에 달래, 양파, 홍고추에 버무려 김에 밥을 올려 싸먹는다 .
방송한 요리 달맞이꽃종자유 달래 무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Evening Primrose Oil
material
1 tablespoon of onion, 1 onion, 1 red pepper, 4 tablespoons of soy sauce, 1/2 teaspoon of sugar, 3 tablespoons of vinegar, 1 tablespoon of red pepper powder, 2 tablespoons of evening primrose oil, 1 tablespoon of chopped red pepper, 1 tablespoon of sesame, And rice
how to make
1. Peel off the soils of the soaking roots, wash them, remove the water and cut to 3 ~ 4cm length
2. Red pepper slices half-cut and onions finely.
3. After melting the sugar in vinegar, soy sauce, red pepper powder, evening primrose oil, red pepper, sesame mixed well.
4. Soon before eating, soak up onion, red pepper and eat rice to eat.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.