튀긴 고등어 초절임
[재료]
고등어(3장뜨기) 3마리, 양파 2개, 레디쉬 4-5개, 무순, 소금, 후추, 밀가루, 튀김기름
[절임 소스]
현미식초 5T, 맛간장 3T, 매실청 2T, 맛술 1T, 물 3T, 마른고추 1대
[과정]
1. 고등어는 가시를 제거한 후 소금과 후추로 밑간한 뒤 밀가루를 묻힌다
2. 맛간장, 맛술, 청주, 쌀식초, 매실청, 마른 고추를 넣는다
3. 달군 기름에 고등어를 넣고 튀긴 후, 절임 초에 담근다
4. 같은 절임 초에 양파를 절여둔다
5. 접시에 고등어, 양파절임과 레디쉬, 무슨을 얹으면 완성
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Fried mackerel garnish
[material]
Mackerel (3 pieces), 3 onion, 2 onion, 4-5 radishes, uncooked, salt, pepper, flour, fried oil
[Pickled Sauce]
Brown rice vinegar 5T, flavored soy sauce 3T, plum blue 2T, tasting 1T, water 3T, dry pepper 1
[process]
1. Mackerel removes the thorns and then uses salt and pepper to bake the flour.
2. Add flavored soy sauce, sashimi, sake, rice vinegar, plum wine, and dried red pepper.
3. Put the mackerel in the mackerel oil, fry it, and soak it in the pickle.
4. Leave pickled onions in the same pickle
5. Mackerel, onion pickles and radishes on the plate
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