새끼청어와 배추 우거지 육수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)

MBC 기분좋은날 2015년 10월 5일 방송한 요리 새끼청어와 배추 우거지 육수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 간단히 소개합니다.

새끼청어와 배추 우거지 육수
재료 : 새끼 청어 10마리, 배추 우거지 200g, 대파 잎 4~5개, 국간장 2큰술, 생수 10컵

1. 새끼 청어는 내장 대가리 등을 떼어내지 말고 마른 팬에서 볶아 바삭한 상태로 만든다.

2. 말린 배추 우거지는 찬물에 담가 불린다.

3. 대파 잎을 준비한다.

4. 냄비에 생수를 붓고 새끼 청어와 배추 우거지 불린 것 대파 잎을 넣어 끓인다. 처음 15분 정도는 센 불에서 끓여 구수한 맛이 우러나게 한 후에 45분 이상 약한 불에서 은근하게 끓인다.

5. 뽀얀 국물이 우러나면 베보자기에 국물을 걸러 밑국물로 쓴다.


방송한 요리 새끼청어와 배추 우거지 육수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Broiled herring and cabbage burdock
Ingredients: 10 herring roe, 200g cabbage, 4 ~ 5 leaves, 2 tablespoons soy sauce, 10 cups bottled water

1. The herring does not take off the inner headlight but makes it crispy by frying it in a dry pan.

2. Dried cabbage is washed in cold water.

3. Prepare the green leaf.

4. Pour boiling water into the pot and boil the leaves with the lentil herring roe and cabbage pickles. For the first 15 minutes, boil in the fire and simmer over a low heat for 45 minutes or more after you have tasted the savory taste.

5. If you get an immaculate soup, you can use a bezo soup as a soup.

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