솔잎껌
[재료] 솔잎, 구운 소금, 물
1. 구운 소금물에 솔잎을 따서 하룻밤 담가둔다.
2. (1)의 위에 송진이 뜨면 그 송진 물을 따라내고 미지근한 물로 한 번 씻은 다음 솔잎 끝의 바늘부분을 가위로 잘라낸 다음 잎 끝부분부터 잘근잘근 씹는다
방송한 요리 솔잎껌 레시피를 참고하세요..
#####################################
Pine gum
[Materials] pine needles, baked salt, water
1. Remove the pine needles from the baked salt water and soak them overnight.
2. If the pine needles are placed on top of (1), the pine needles are washed out with lukewarm water, cut off the needle part of the pine needle with scissors,
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.