고소한 꽃게 리소토
재료 : 수게, 버터, 물, 휘핑크림 두 개, 버터, 밀가루, 파마산 치즈, 고슬한 흰 쌀
다진 양파, 해물(새우 게, 오징어 등), 브로콜리
1. 게 으깨서 버터에 노릇노릇 익히다 물 넣고 한 시간 우려낸다
2. 우려낸 것에서 게껍질과 살을 채에 거른다
3. 남은 물을 휘핑크림 같이 넣어 졸이면 꽃게 크림 육수 완성!
4. 팬에 밀가루, 버터를 넣어 루를 만들다가 꽃게 크림 육수를 넣어 끓여주면 걸쭉한 크림소스가 된다
5. 고슬고슬한 밥과 과 해물(새우, 게, 오징어 등)을 볶다가 크림 소스를 넣어 익혀주면 리소토 완성!
방송한 요리 고소한 꽃게 리소토 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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The delicate crab risotto
Ingredients: Legumes, butter, water, two whipped creams, butter, flour, parmesan cheese, white rice
Chopped onion, seafood (shrimp crab, squid, etc.), broccoli
1. Boil butter in butter and boil it for one hour.
2. Filter the crab shells and flesh in the skin.
3. Put the remaining water into whipped cream, and fill the cream crab with crab.
4. Put the flour and butter in the pan to make the loin, then add the crab cream and boil it and it will become thick cream sauce.
5. Fry rice and shrimp (shrimp, crab, squid, etc.) with craving and put cream sauce, and finish risotto!
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