<마키베리 골뱅이 덮밥>
재료
골뱅이 통조림 1통, 고슬한 따듯한 밥 2공기, 청오이 1/3개, 양파 1/2개, 당근 5cm 1토막, 상추 10잎, 청양고추 2개, 생마늘 3쪽
양념장
고추장 6큰술, 식초 4큰술, 설탕 2큰술, 올리고당 2큰술, 고춧가루 1큰술, 마키베리 2큰술
통깨, 참기름 적당량
만드는 법
1. 골뱅이는 5mm 폭으로 썬다.
2. 청오이는 어슷하게 썰어 채 썰고, 양파와 당근은 5cm 길이로 곱게 채 썬다.
3. 양념장을 고루 섞는다.
4. 골뱅이에 양념장을 넣고 버무린다.
5. 밥을 담고 상추, 당근, 청오이, 양파를 담은 뒤 중앙에 골뱅이 무침을 넣고 청양고추, 마늘을 얹인 후 통깨, 참기름을 추가한다.
방송한 요리 마키베리 골뱅이 덮밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
<Maki berry goat rice bowl>
material
One canned can of corn bran, warm rice 2 air, 1/3 of blue cucumber, 1/2 of onion, 5cm of carrot 1 slice, 10 leaves of lettuce, 2 red peppers, raw garlic, 3 pages
Sauce
6 tablespoons of red pepper paste, 4 tablespoons of vinegar, 2 tablespoons of sugar, 2 tablespoons of oligosaccharide, 1 tablespoon of red pepper powder, 2 tablespoons of maki berries
Sesame oil, sesame oil
how to make
1. The goalkeeper slices to 5mm width.
2. Slice and slice the green onions and carrots finely 5cm long.
3. Mix the sauce well.
4. Put the marinade in a marinade.
5. Put the rice, lettuce, carrots, green onions, onions, and then put in the center of the bean curd, chili pepper, garlic, and then add sesame oil and sesame.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.