구절판
재료
채썬 소고기 150그램, 칵테일새우 1컵, 오징어 1마리, 가지 1개, 당근 1/2개, 오이 1/2개, 무순, 사과 1/2개, 후추, 참기름, 레몬
밀전병: 밀가루 1컵, 물 1/2컵, 전분 1큰술, 식용류
소스: 잣 1/3컵, 식초 2큰술, 설탕 1큰술, 유자청 1/2큰술, 소금 1/2큰술
만드는 법
1. 소고기는 후추, 참기름으로 버무려 볶는다
2. 오징어는 가늘게 채썰어 데치고 칵테일새우도 데친다
3. 가지는 길게 포떠 채썰고 당근,오이 채썰어 각각 소금물에
살짝 절여 꼭 짜서 볶는다
4. 사과는 채썰어 레몬즙으로 버무려둔다
5. 밀전병 재료를 섞어 체로 한번 걸러 한 수저씩 떠서 부친다
6. 접시에 예쁘게 돌려 담아 낸다
방송한 요리 구절판 레시피를 참고하세요..
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MBC pleasant day It introduces recipe (recipe) which was broadcasted on February 5, 2015 briefly.
A phrase
material
150 grams of beef chickens, 1 cup of shrimp cocktail, 1 squid, 1 eggplant, 1/2 carrots, 1/2 cucumber, mushrooms, 1/2 apple, pepper, sesame oil, lemon
Spark plug: 1 cup flour, 1/2 cup water, 1 tablespoon starch, edible oil
Sauce: 1/3 cup pine nuts, 2 tablespoons vinegar, 1 tablespoon sugar, 1/2 tablespoon citron, 1/2 tablespoon salt
how to make
1. Beef is fried with pepper and sesame oil.
2. Cut the squid into small pieces and shake the cocktail shrimp.
3. Slice the whole thing long and cut into carrot, cucumber and salt water.
Slightly chopped and fried
4. Cut apples and mix them with lemon juice.
5. Mix the spring-loaded materials and squeeze them one by one.
6. Put it on the plate beautifully
Please refer to the recipes cooked by the cook.
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