삼색나물 굴밥
재료
도라지나물 반 줌, 시금치나물 반 줌, 고사리 반 줌, 굴200g, 불린쌀 3컵
양념장 : 간장4큰 술, 고춧가루 1큰 술, 대파, 참기름
만드는법
1.쌀은 충분히 불려주고 굴은 소금물에 담가놓는다
삼색나물을 밥 위에 얹고 굴을 맨 마지막에 올린다
물은 재료가 자박자박하게 올라올만큼 물을 붓는다
백미 취사 기능으로 밥을 한 뒤 살살 저어 밥을 푼 뒤 양념장에 비벼 먹는다
방송한 요리 삼색나물 굴밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tricolor herb roasted rice
material
Bellflower herb half-zoom, spinach herb half-zoom, bracken-bun zoom, oyster 200g, 3 cups of rice called
Seasoning: soy sauce 4 tablespoons, red pepper 1 tablespoon, green onion, sesame oil
how to make
1. Rice is sufficiently poured and the oysters are soaked in salt water.
Put the tricolor herbs on rice and put the oysters to the end.
The water pours water so that the material will be fertile.
Cook rice with rice cooked rice, stir rice gently, and rinse with sauce.
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