고구마 김치 샐러드
재료: 껍질 벗긴 고구마 1개, 배추김치 100g, 파프리카 1/4개,피망 1/4개, 올리고당 1큰술, 소금 약간
1. 깍뚝 썬 고구마를 냄비에 7분 정도 삶는다
2. 익힌 고구마를 으깬다
3. 잘게 썬 김치를 팬에 3분간 볶는다
4. 다진 파프리카와 피망을 넣고 1분 더 볶아준다
5. 으깬 고구마에 볶은 김치, 파프리카, 피망을 넣는다
6. 올리고당 한 큰술, 소금 약간 넣고 섞는다
7. 숟가락으로 모양을 잡아준다
방송한 요리 고구마 김치 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Sweet Potato Kimchi Salad
Ingredients: 1 peeled sweet potato, 100g cabbage kimchi, 1/4 paprika, 1/4 bell pepper, 1 tablespoon of oligosaccharide, salt
1. Boil sweet potatoes in a pot for 7 minutes.
2. Crush the cooked sweet potatoes.
3. Fry the finely chopped kimchi in a pan for 3 minutes
4. Add chopped paprika and green pepper and fry for one more minute
5. Put roasted kimchi, paprika and green pepper in mashed sweet potatoes.
6. One tablespoon of oligosaccharide, add a little salt and mix.
7. Hold the shape with a spoon
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.