<아마란스 달걀 그물 주먹밥>
재료: 아마란스 밥 1공기, 잔 멸치 50g, 무청 시래기 150g, 날치알 4큰술, 김치 100g,통깨 1큰술, 참기름 1큰술, 다시마 1장, 달걀 2개
조림장 : 다시마 물 1컵, 간장 2큰술, 설탕 1큰술, 청주 1큰술, 생강술 1큰술
1. 다시마 물 1컵에 간장 2큰술, 청주 1큰술, 생강술 1큰술,설탕을 약간 넣어 조림장을 만든다
2. 잔 멸치는 찬물에 씻어 짠맛을 제거한다
3. 조림장에 잔 멸치, 시래기, 김치를 넣고 5분간 졸여준다
4. 아마란스 밥을 넣고 섞어준다
5. 밥에 날치알, 참기름, 통깨를 넣는다
6. 달걀을 풀어서 체에 내린다
7. 팬에 기름을 두르고 달걀 물을 그물 모양으로 그려준다
8. 아마란스 잔 멸치 시래기 밥을 달걀 그물로 말아준다
방송한 요리 아마란스 달걀 그물 주먹밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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<Amaranth egg netted rice ball>
Ingredients: Amaranth rice 1 air, anchovy 50g, mackerel 150g, 4 tablespoons of wild fish, 100g of kimchi, 1 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon sesame oil, 1 kelp, 2 eggs
Vegetable: 1 cup of kelp water, 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon sake, 1 tablespoon ginger
1. Add 1 tablespoonful of soy sauce, 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon sake, 1 tablespoon ginger liquor, and some sugar to make a stew
2. The anchovies are washed in cold water to remove salty taste.
3. Put anchovy, sage and kimchi in the stew for 5 minutes.
4. Add amaranth rice and mix
5. Put raw fish oil, sesame oil, sesame seeds in rice.
6. Release the egg and fall on the sieve
7. Fill the pan with oil and draw eggs in a net shape
8. Roll anchovy sardine rice into an egg net
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