잎새버섯차
[재료] 건 잎새버섯 5g, 물 1L
1. 건 잎새버섯 5g에 물 1L를 유리그릇에 넣고 끓는 물에 2~3분간 우려낸다.
2. 보통 3번까지 우려 드실 수 있으며 건더기는 버리지 않고 찌개에 넣거나 무쳐먹어도 좋습니다.
방송한 요리 잎새버섯차 레시피를 참고하세요..
###################################################
MBC pleasant day We introduce cooking recipe (recipe) which we broadcast on February 2, 2015 briefly.
Mushroom tea
[Materials] Dried mushroom 5g, water 1L
1. Add 1 L of water to 5 g of dried mushrooms and put in a boiling water for 2 to 3 minutes.
2. Usually you can worry about 3 times. You can put it in a stew without throwing it, or you can eat it.
Please refer to the cooked rice mushroom tea recipe broadcast.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.