연근 비타민 나무 장아찌
재료
연근 2개, 마늘 10개, 건고추 3개,
양념장:유자청 1컵, 식초(비타민 나무) 2/3컵, 간장 1/2컵, 레몬즙 2T, 설탕 2T, 소금 1/2T, 참치액 1T
만드는 법
1. 연근을 썰어 3분 정도 데쳐 찬물에 헹군다.
2. 마늘은 편으로 얇게 썰어 놓는다.
3. 건고추는 1Cm 두께로 썬다.
4. 분량의 양념장을 섞어서 연근에 넣어 이틀 정도 실온에 보관 후 냉장 보관한다.
방송한 요리 연근 비타민 나무 장아찌 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Lotus vitamins pickles
material
2 lotus root, 10 garlic, 3 dried red pepper,
Marinade: 1 cup of citron, 2/3 cup of vinegar (vitamins), 1/2 cup of soy sauce, lemon juice 2T, sugar 2T, salt 1 / 2T, tuna liquor 1T
how to make
1. Cut root lotion and let it warm for 3 minutes and rinse in cold water.
2. Slice the garlic on the side.
3. Cut the dried red pepper to 1 cm thickness.
4. Mix the amount of sauce and put it in a lotus root, store it at room temperature for about two days and refrigerate it.
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