오골계 백숙
재료 : 오골계 1마리, 주꾸미 200g, 왕새우 2마리, 모시조개 150g, 당귀 약간, 인삼 2뿌리, 밤 10알, 대추 10알, 은행 10알, 녹두 한컵, 찹쌀 2/3컵, 미나리 100g, 천일염 1/2큰술
1. 오골계를 넣은 냄비에 물을 붓고 당귀, 인삼, 대추, 은행, 밤을 넣는다
2. 30분간 불려 놓은 녹두와 찹쌀을 배보자기에 담아 냄비에 넣고 끓인다
3. 손질된 주꾸미, 왕새우, 모시조개를 살짝 데쳐서 담아둔다.
4. 오골계 백숙이 다 익을 때쯤 해산물과 미나리를 넣어 완성한다
방송한 요리 오골계 백숙 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Ogol
Ingredients: 1 egg ogol, 200 g jukugi, 2 crayfish, 150 g of mossy clam, 6 ginseng roots, 2 ginseng roots, 10 chestnuts, 10 dates of jujube, 10 eggs of bank, 1 cup of mung bean, 2/3 cup of glutinous rice, 100g of parsley, / 2 tablespoons
1. Pour water into a pot with ogol, and put angelica, ginseng, jujube, bank, and chestnut.
2. Put mung bean and glutinous rice for 30 minutes in a saucepan and boil in a pan.
3. Put a little bit of groomed noodles, crayfish, and flaxseed.
4. When the ogolbyeopseok ripe is cooked, it is finished with seafood and buttercup.
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