돗나물 더덕 초무침
재료 : 더덕, 돗나물, 쪽파, 통깨, 소금, 비트, 배, 고추장, 식초, 맛술
1. 더덕 200g은 껍질을 벗겨 살살 두드려 잘게 찢는다
2. 찢어 놓은 더덕에 소금 약간을 넣고 주물러 놓는다
3. 소금에 절여 놓은 더덕은 차가운 물에 헹궈 물기를 제거한다
4. 고추장, 1큰 술, 비트 50g, 배즙 약간, 식초 2큰 술, 맛술 1큰 술을 넣고 섞어 양념장을 만든다.
5. 준비해 둔 더덕에 양념장을 넣고 버무린다
6. 적당히 버무린 더덕에 돗나물 100g을 넣고 살살 무쳐준다
7. 마지막에 쪽파와 통깨를 넣어준다
방송한 요리 돗나물 더덕 초무침 레시피를 참고하세요..
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Dongnaul dodong vinegar
Ingredients: Dodok, Dodong, Side, Sesame, Salt, Beet, Pear, Kochujang, Vinegar, Sashimi
1. 200 g of Deodok peeled, tapped, and chopped finely
2. Put some salt in the tattered doduk and put it in the rinse.
3. Remove the salt from the salt and rinse it in cold water to remove the water
4. Put red pepper paste, 1 big sake, 50 g of bit, a little juice, 2 big sake of vinegar, 1 big sake of smoked sake and make a sauce.
5. Put the sauce on the prepared doduk and mix it.
6. Put 100g of herbs in a moderately battered dodec
7. Give me side dishes and sesame seeds at the end.
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