자색당근 피클 만들기
자색당근3개, 양배추 1/4통
피클장:식초 1컵, 설탕 1컵, 소금 1큰술, 청양고추 2개, 피클용허브 1큰술
1. 당근은 껍질을 벗기지 말고 솔로 잘 씻어 한 입 크기로 납작 납작 썬다
2. 양배추도 한 잎씩 뜯어 씻어 물기를 잘 털어내고 한입 크기로 썬다
3. 소독한 병에 썰어놓은 채소를 담고 피클장을 잘 섞어 부어준다
4. 냉장고에서 3~4일 숙성 후 먹는다
방송한 요리 자색당근 피클 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Make a purple carrot pickle
Three purple carrots, one quarter of cabbage
Pickle: 1 cup vinegar, 1 cup sugar, 1 tablespoon salt, 2 chili peppers, 1 tablespoon herb
1. Do not peel the carrots, wash them well with a brush, and cut into small pieces with a mouth size.
2. Cut the cabbage one by one and wash it off and cut into bite size
3. Put the sliced vegetables in the disinfected bottles and mix well.
4. Eat in the refrigerator after aging for 3 ~ 4 days
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