유자청 연근 피클
재료
연근1개, 유자청3큰술, 통후추10알, 물3컵, 식초1/2컵
피클장: 물2컵, 식초1컵, 설탕1/2컵, 소금1/2큰술, 강황가루 1작은술
만드는 법
1. 연근은 물3컵, 식초1/2컵에 담가 아린맛을 빼고 건져 물기를 뺀다.
2. 피클장을 팔팔 끓인다.
3. 병에 연근, 유자청, 통후추를 담고 피클장을 부어 식힌 후 냉장보관한다.
방송한 요리 유자청 연근 피클 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Yuzhae lotus root pickles
material
1 lotus root, 3 tablespoons of citron, 10 peanuts, 3 cups water, 1/2 cup vinegar
Pickle: 2 cups water, 1 cup vinegar, 1/2 cup sugar, 1/2 tablespoon salt, 1 teaspoon of turmeric powder
how to make
1. Lotus root is soaked in 3 cups of water and 1/2 cup of vinegar.
2. Boil the pickle cabbage.
3. Put the lotus root, citrus juice, and chili pepper in the bottle, pour the pickle, cool and store.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.