오미자청 연근 피클
재료
연근1개, 오미자1컵, 비트1/8쪽, 물3컵, 식초1/2컵
피클장: 물2컵, 식초1컵, 설탕1/2컵, 소금1/2큰술
만드는 법
1. 연근은 물3컵, 식초1/2컵에 담가 아린맛을 빼고 건져 물기를 뺀다.
2. 피클장이 팔팔 끓으면 오미자청을 넣어 살짝만 끓인다.
3. 병에 연근, 비트를 담고 피클장을 부어 식으면 냉장보관한다.
방송한 요리 오미자청 연근 피클 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Omiza blue lotus root pickles
material
1 lotus root, 1 cup of omija, 1/8 of bit, 3 cups water, 1/2 cup vinegar
Pickle: 2 cups water, 1 cup vinegar, 1/2 cup sugar, 1/2 tablespoon salt
how to make
1. Lotus root is soaked in 3 cups of water and 1/2 cup of vinegar.
2. When the piclet is boiled, add omija blue and boil it slightly.
3. Put the lotus root and beet in the bottle, pour the pickle pail and refrigerate when cooled.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.